Een verbazingwekkende baksteen structuur ‘volwassen’ uit paddenstoel cellen – die naar New York in juni.

gemaakt van organisch materiaal dat kan worden omgezet in kunstmest, zal deze installatie pronken met een radicale, zero-waste gebouw technologie die kan helpen relaxen beneden snikhete straten van de stad.

Dit juni, zal een nieuw soort gebouw spruit buiten MoMA PS1 – een van de oudste en grootste instellingen voor hedendaagse kunst in non-profit de Verenigde Staten.

Het museum, gevestigd in Long Island City, New York, heeft het project ‘ HiFi’ gekozen door The Living (David Benjamin) als de winnaar van dit jaar Young Architects Program (YAP). De prijs: Ontwerp een tijdelijke stedelijk landschap voor de 2014 Warm Up zomerse muziek serie in MoMA PS1’s binnenplaats in juni.

"It's really inexpensive, almost cheaper than anything," architect David Benjamin says. "It emits no carbon, it requires almost zero energy, and it doesn't create any waste - in fact it almost absorbs waste. We think that's a pretty new and pretty revolutionary way of making building materials."

Hy-Fi is meer dan alleen een kunstwerk. Het kan ook presenteren een radicaal alternatief voor het opbouwen van de toekomst van onze stad -. Die is geïnspireerd door de biologie, nog verder opgerekt door menselijke technologie, en een deel van een zero-waste, cradle-to-grave cyclus

In plaats van de mijnbouw grote hoeveelheden zandsteen of transporteren in zware gewogen metal, al Hy-Fi‘s prep werk vindt plaats op het terrein, aldus Benjamin, principal architect bij The Living en directeur van de Universiteit van Columbia Living Architecture Lab. De stenen zullen worden geproduceerd / geteeld door de startup Ecovative. Zij zullen worden geproduceerd uit mycelium die paddestoel cellen die omhoog en naar buiten te groeien als een tak zijn. Het mycelium zal worden gecombineerd met landbouwafval zoals maïs stengels, die vervolgens zal fuseren en vormen tot een massieve bakstenen waarmee de architect om die ooit structureel gezond vorm die ze kunnen bedenken creëren.

The-Living-Hy-Fi-02_V2d

Het is echt goedkoop, bijna goedkoper dan iets … Er straalt geen koolstof, is bijna nul energie vergt, en het heeft geen afval maken – eigenlijk hebben bijna absorbeert afval. We denken dat het een vrij nieuwe en mooie revolutionaire manier van het maken van bouwmaterialen.

Als Hy-Fi is de weg van de toekomst, het ziet er heel anders dan veel van de grimmige, Jetsons-achtige visioenen we vaak zien. Maar Benjamin is ervan overtuigd dat de biologie ons kan leren hoe je structuren die zijn meer dan alleen veerkrachtiger te bouwen – hij gelooft dat de natuur kan ons laten zien hoe materialen die daadwerkelijk beter presteren onder stress te maken. Gebouwen, hij gelooft, zijn net zo goed een onderdeel van het grotere ecosysteem flora en fauna.

Ik ben in ieder geval erg enthousiast om dit niveau van duurzame architectuur die plaatsvinden in de grote appel zien. Het gaat om een echte eye-opener voor de gelukkige mensen die een kans om te zien, voelen en omarmen dit nieuwe type van Bouwkunde zal krijgen – een blik in de toekomst van de bouw.

De rest van dit artikel is geschreven door Sydney Brownstone , New York gevestigde personeel schrijver op Co.Exist

“Het is ons belang en onze overtuiging dat een enkel gebouw , een stuk van de architectuur , kan en mag niet alleen worden beschouwd “, zegt Benjamin . “Toen dat gebouw naar beneden komt , moeten deze materialen ergens heen . Het gebouw interactie met de krachten van wind en water . Het gebouw verbruikt energie . Het gebouw interactie met mensen en cultuur en maatschappij . ”

Maar het gebouw is een hybride – het is een deel – synthetische , ook. Hy – Fi zal ook een materiaal ontworpen door 3M , de producent van post-its en Scotch tape , om een ​​deel van de bakstenen te maken aan de bovenkant van de structuur reflecteert. Sommige stenen vormen of plastic trays , zullen ook fungeren als spiegels die zonlicht grijpen vanaf de bovenkant van de structuur en stuiteren naar beneden in de lage , koele , donkere ruimte bij de bodem .

Hi – Fy keert ook de manier waarop typische bakstenen gebouwen werken . In plaats van zwaardere materialen in de bodem , Hi – Fy zuigt koele lucht aan de basis , die poreuzer , duwt warme lucht uit de bovenkant , vergelijkbaar met hoe een hartspier pompt bloed.
There are no comments

Add yours